20-04-16

weer eens iets nieuws...

Gezien op de hobbybeurs en natuurlijk vanuit nieuwsgierigheid willen gaan ontdekken...  gemaakt met myuki beads van bij boutiquecharlotte

armband.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


18:30 Gepost door Mieke in 10. Buiten categorie | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

18-04-16

Boterhamdozen....

ik blijf fan van de gadgets van Hellolunch...
Met wat eenvoudige ingrepen wordt een saaie boterhamdoos toch weer iets uitdagends...

In de silicone"erwt" wat extra blauwe besjes... met bijhorend koekjes :-)

bento.jpg

Een vlindertje uitsteken en de silicone"erwt" met tomaatjes...

bento2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

of de gezonde hamburger klaarmaken. 't ja de boterhamdoos kan ook wel uitnodigend zijn, zeker als er ook nog plattekaas via de buurderij in steekt....

bento3..jpg

18:20 Gepost door Mieke | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

15-04-16

Uitgelezen: Ont-ferm U van Wannes Cappelle

Waarden, spiritualiteit....  

een verhaal van Pierre, die niet "zorgen" als talent heeft... Als iemand een ongeval heeft en hij heeft gedronken, geef je dan niet beter het advies dat "bob" uit de auto zich voordoet als chauffeur? en wat met een kind dat blijvend hulp nodig heeft om te eten en al de rest... En wat als?

waarden, spiritualiteit .... vooral veel zaken om over na te denken.

ont-ferm u.jpg

Het boekje leest heel vlot, snel, maar bleef bij mij toch lang nazinderen.

15:02 Gepost door Mieke in Fictie | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

13-04-16

Tapenade van rode biet met olijfjes

Met de rode bietjes van de stadsboerderij een tapenade gemaakt
Ingrediënten: rode biet, olijfolie, balsamico azijn, kalamata olijfjes
Bereiding:
  • De ongekookte biet in stukken snijden van ongeveer een halve centimeter.
  • De stukkken in een ovenschotel leggen en besprenkelen met olijfolie en balsamico azijn
  • 20 minuten in een hete oven van 200 graden roosteren
  • Laten afkoelen
  • de geroosterde rode bietjes met de olijfjes in de blender
  • heerlijk op een toastje

rodebietjes.jpg

18:20 Gepost door Mieke in T. Tapas | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |