25-01-14

Cake met appeltjes, rozijnen en walnoten van Veronique

Ik paste het recept van Veronique wat aan zodat het een ongesuikerde cake werd.

Ingrediënten:
4 eieren – 250 g zelfrijzende bloem – 125 g Pure Via (Stevia) – 250 g boter (op kamertemperatuur) – 1 eetlepel melk – 1 zoete appel  – 70 g noten, in stukjes (ik plette ze) – 1 theelepel kaneel – een handje donkere rozijnen – 1 buisje vanille essence.

Bereiding:
Klop de eieren schuimig met de stevia. Voeg dan de boter toe en meng goed. Voeg dan de bloem toe en de melk. Schil de appel en snij ze in blokjes. Voeg ze met de noten, de kaneel, de rozijnen toe.Meng alles grondig. Schep het deeg in een cakevorm. Bak op 160°C voor 1u en 20min.

En dan krijg je dit resultaat:

suikervrij, appel, noten, cake

Dank je wel Veronique!  De cake kende veel succes!!!

21:06 Gepost door Mieke in P. Gebak | Permalink | Commentaren (2) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

Commentaren

Graag gedaan Mieke!
Hier smullen ze er ook graag van, waar ze anders geen rozijnen lusten :-)

Gepost door: Veronique Minjauw | 31-01-14

Reageren op dit commentaar

Graag gedaan Mieke!
Hier smullen ze er ook graag van waar ze anders geen rozijntje lusten :-)

Gepost door: Veronique Minjauw | 31-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.