24-04-13

Lamskoteletjes met couscous

Ingrediënten:

8 lamskoteletten, olijfolie, 200 g couscous, 4 tomaten , 4 lente-uien , 50 g olijven (zonder pit), g, 1 kl citroensap , 1 el munt, peper, zout , potje ricotta, 2 el citroensap, 1 el olie, platte peterselie

 

Bereidingswijze

Klop de ricotta op met het citroensap en de olie, de peterselie en peper uit de molen. Zet koel weg.
Spoel en halveer de tomaten, lepel er de pitjes uit. Laat ze in een vergiet uitlekken.
Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de olijven in stukjes.
Maak de couscousklaar. Vermeng met 1 el olijfolie en het citroensap, de lente-uitjes en de olijven, de munt en peper uit de molen.
Kruid de lamskoteletjes en bak ze 2-4 minuten in de pan, en daarna een half uur in de steamer op 180°C
Leg twee halve tomaten op de borden, gevuld met lauwe couscoussalade. Serveer met de gekoelde yoghurtdressing.

lamskoteletjes met couscous.jpeg


19:18 Gepost door Mieke in D. Hoofdgerechten | Permalink | Commentaren (1) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

Commentaren

En het was héél lekker!!! Bedankt!

Gepost door: Marijke | 25-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.