02-04-13

Lasagne met spinazie en kippengehakt

Ingrediënten:
600 g verse spinazie, 100 g spekblokjes, 1 kg kippengehakt, verse lasagne vellen, 1 ui, 75 g parmezaanse kaas, boter, 1 ei

Bereidingswijze:
Kuis de spinazie, blancheer en spoel in ijskoud water. laat uitlekken en snij fijn.
Snipper de ui, stoof in wat boter, voeg de spekblokjes toe en bak het kippengehakt rul.
Voeg de spinazie toe en meng de helft van de parmezaanse kaas en het ei onder het gehakt.
Maak een blad lasagne nat en leg het in een overvaste schotel, leg een laag van het spinazie-gehakt mengesel en herhaal tot alles gebruikt is. Eindig met een lasagne blad en besprooi met de rest van de parmezaanse kaas.  Leg blokjes boter op de lasagne en zet gedurende 30 minuten in een oven op 180°C. 

Lasagne met spinazie.JPG

19:22 Gepost door Mieke in E. Stoofpotjes, U. Kindvriendelijk | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

De commentaren zijn gesloten.