11-02-13

Blogcontacten

Internet.... virtuele wereld...
Sommige mensen voelen zich minder thuis in deze contactmogelijkheden, hebben vooroordelen, vrees over de oprechtheid.  Dit geldt helemaal niet voor mijn blogcontacten.  Naast de reacties op de blog zelf zijn er ook de mails met vraagjes en tips. (Kathie ik hoop dat de choco smaakt).  Ik leerde Viviane kennen en ontmoette haar al in levende lijve (heb trouwens een quilt van haar waar ik erg aan gehecht ben). Aan Sommeke denk ik vaak, en aan de moeilijke periode die ze nu doormaken. Gezamenlijke interesses, en via de blog op andere media terecht komen zoals Facebook of Pinterest... Boordevol inspiratie!

Of zoals deze week toen Annemie   me een hele reeks linken stuurde om mijn kleipistool wat beter te gebruiken. Trouwens het eerste wat ik in realiteit wil omzetten is hetvolgende  Ik zie de uitdaging al voor me... donderdagnamiddag ben ik even alleen thuis, ideaal moment om met koffie en in alle rust wat met klei te experimenteren. Dank je wel Annemie!

Ik prijs me gelukkig om via dit medium heel fijne mensen te leren kennen die me inspireren en uitdagen. Het is zalig om het werk van al die creatieve geesten te zien, ook al wonen ze niet meteen in je omgeving.   Houden zo.... Stoer

20:52 Gepost door Mieke | Permalink | Commentaren (3) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

Commentaren

inderdaad Mieke, je verwoordt het goed. Internet heeft goede en slechte kanten, maar bij de goeie horen zeker de fantastische contacten die je kan leggen met mensen die je anders nooit in je leven zou "ontmoeten" ook al is het en blijft het soms virtueel. Soms erger ik me aan de kritiek van sommige 'betweters' die zeggen dat het allemaal maar oppervlakkig blijft; dat is voor wat je er zelf van maakt! Je leest er ook veel, je leert mensen wel wat beter kennen, en je ontdekt dat een ander het soms zo moeilijk heeft, voor je het weet ga je ook door een lastige periode, en dan heb je de gunst om te ontdekken dat anderen ook aan je denken, ook al zijn ze fysiek kilometers verwijderd. Ongelooflijk hoe een blogje zoveel kan bijbrengen, had het ook nooit gedacht toen ik startte. Maar nu geniet ik ervan, klik en klik, een lach een traan, een super idee, een onverstaanbare vertaling van google, ... elke dag is anders en rijk gevuld.

Gepost door: ViDerTextil | 12-02-13

Reageren op dit commentaar

Wat een lief berichtje Mieke ! Ik begrijp helemaal wat je hier neerschrijft. Overal kom je mensen tegen met onvriendelijke bedoelingen, niet alleen op het internet. Zelf heb ik er eigenlijk bijna uitsluitend positieve ervaringen opgedaan. Vooral bloggen vind ik geweldig, hiermee kan je tips en ideeën met elkaar uitwisselen en ook inspiratie opdoen.. Het is ook mooi om te lezen hoe mensen stil staan bij de kleine dingen des levens. En inderdaad zoals Viviane al zei, je leeft een stukje mee met anderen en leert dat het leven voor niemand alleen maar rozengeur en maneschijn is. In het kort gezegd, ik surf rustig verder :)

Gepost door: Annemie | 12-02-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Mieke,inderdaad er zijn overal negatieve mensen en nie alleen in de virtuele wereld hoeveel mensen zeggen er nog een goeie dag als ze ergens binnen komen of antwoorden als je zelf dag zegt.En nu de choco!manmanman da is een succes!dochter zeer gelukkig dus mama ook en al een nieuwe 'bestelling'kzeg olla t'is voor te smeren é nie om te lepelen dus die is echt SUPER lekker!dank u om zoveel met ons te delen en ik zal proberen nie te veel mails te sturen;-))

Gepost door: kathie | 18-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.