30-12-12

Ansjovistomaatjes

Ingrediënten:
100 g ansjovisreepje in olijfolie (versmarkt, bokaal) (+ 1 koffiel. olie uit de verpakking), tomaatjes,  1 onbehandelde citroen, 125 ml zure room, 1 takje peterselie

ansjovistomaatjes.jpg

Bereidingswijze:

Laat de ansjovis uitlekken. Hou 1 koffiel. van de olie apart.
Haal de zaadjes uit de pepers en snij in stukjes.
Rasp de schil van de citroen. Hou ook 1 koffiel. citroensap apart. Mix de ansjovis met de geraspte citroenschil, de zure room.Snij de tomaatjes middendoor.Leg op ieder half tomaatje wat van de ansjovisroom en versier met peterselie

 En dit is wat er bij ons nog aan overschoot....

15:33 Gepost door Mieke in A. Aperitiefhapjes | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | |  Print | Pin it! |

De commentaren zijn gesloten.